Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Συντελεστές | Forum | Blogs | Gallery | 'Υμνος
Αρχική σελίδα » Τέσσερα χρόνια… κοροϊδίας!

Τέσσερα χρόνια… κοροϊδίας!

Τετάρτη, 06/02/2008
Άρθρο του Χρήστου Γραμμένου
 
Σχετικές κατηγορίες
Editorial

(Άρθρο του Χρήστου Γραμμένου)

Πέρασαν σχεδόν τέσσερα χρόνια από τότε (Μάιος του 2004) που ο –τέως- Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός είχε προαναγγείλει αλλαγή της εικόνας του ΕΑΚ Κέρκυρας. Σε όλο αυτό το διάστημα που πέρασε, ελάχιστα πράγματα έγιναν στο Εθνικό Στάδιο. Μόνον ένα έργο πραγματοποιήθηκε σωστά, ενώ κάποια άλλα είτε έγιναν κατά το… ήμισι (!), είτε ολοκληρώθηκαν αποτελώντας… κακοτεχνία!
Ουσιαστικά, το μοναδικό έργο που υλοποιήθηκε όπως έπρεπε, ήταν η αλλαγή των πυλώνων φωτισμού και των προβολέων. Μόνον αυτό…

Από εκεί και πέρα:


α) Μπήκε μεν καινούργιος χλοοτάπητας στον αγωνιστικό χώρο, όμως έγινε… μισοδουλειά, αφού το αποστραγγιστικό σύστημα παρέμεινε ως είχε και πριν, με αποτέλεσμα όταν βρέχει, να μην απορροφάται το νερό κι έτσι να καταστρέφεται το χορτάρι, με συνέπεια κάθε λίγο και λιγάκι να απαιτούνται ειδικές εργασίες και το γήπεδο να «κλείνει»
β) Τοποθετήθηκε σκέπαστρο στη μεγάλη κερκίδα του Εθνικού Σταδίου, αλλά αυτό είναι κοντό και… «κουλό»! Δεν προστατεύει από τη βροχή ή τον ήλιο τους καθήμενους στις πρώτες σειρές των θέσεων, ενώ στη δεξιά του πλευρά λείπει ένα κομμάτι, γεγονός που προσδίδει στο στέγαστρο τον χαρακτηρισμό… «έκτρωμα»!
γ) Οι λυόμενες κερκίδες που είχε υποσχεθεί η Πολιτεία, αποτελούν… «όνειρο θερινής νυκτός»! Ειδικά, η εξέδρα (1.400 θέσεων) στο βόρειο πέταλο του γηπέδου έχει μπλοκαριστεί πάρα πολλές φορές, με αποτέλεσμα να έχει μείνει μόνον στις υποδομές.
Σημειώνουμε εδώ ότι με την πρόσφατη τοποθέτηση στη μεγάλη κερκίδα του γηπέδου, της καμπίνας για τον έλεγχο από την Αστυνομία των καμερών στο γήπεδο, μειώθηκε η χωρητικότητα της εξέδρας!

Ενώ, λοιπόν, σε κάποιες άλλες περιοχές ολοκληρώθηκαν τεράστια έργα, μέσα σε διάστημα μηνών, όπως π.χ. το Παγκρήτιο Στάδιο, το Πανηπειρωτικό, το Πανθεσσαλικό, και το Παμπελοποννησιακό, εδώ στην Κέρκυρα η Πολιτεία έχει κάνει ελάχιστα έργα στο κεντρικό Στάδιο του νησιού.

Να διευκρινίσουμε κάπου εδώ ότι για ορισμένα έργα στο ΕΑΚΚ φρόντισαν άλλοι φορείς και όχι η Πολιτεία. Π.χ., τα καθίσματα στις κερκίδες τα έβαλε η πρώην ΕΠΑΕ, τα αποδυτήρια βελτιώθηκαν κάπως, χάρις στη φροντίδα της Επιτροπής Διοίκησης του ΕΑΚΚ και της ΠΑΕ Κέρκυρα, ενώ τα δημοσιογραφικά θεωρεία προεκτάθηκαν χάρις στην παρέμβαση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Στην Κέρκυρα έχουν υποσχεθεί έργα, τα οποία δεν έχουν υλοποιήσει. Και, τουλάχιστον, ο τέως Υφυπουργός κ. Ορφανός ήρθε στο νησί μας δύο φορές στα τελευταία τέσσερα χρόνια, κι έτσι είχε την ευκαιρία και αυτός να δει, κι εμείς να του ζητήσουμε. Ο νέος Υφυπουργός, όμως, ο Γιάννης Ιωαννίδης, λέγεται ότι δεν είναι και τόσο… «φιλοκερκυραίος». Άρα, εάν ισχύει αυτό, τότε πολύ δύσκολα θα σκύψει επάνω στα προβλήματα του Εθνικού Σταδίου.

Όπως και να ‘χει, οι Κερκυραίοι έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται αδικημένοι από την Πολιτεία. Οι Κερκυραίοι σχεδόν τέσσερα χρόνια τώρα εμπαίζονται, υποτιμούν τη νοημοσύνη τους και τους κοροϊδεύουν ανεπανάληπτα…Προηγούμενος Αγώνας
2 - 1
ΠανθρακικόςΚέρκυρα
Superleague 30η αγωνιστική
Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής
Κυριακή, 21/04/2013
περισσότερες πληροφορίες >>
Βαθμολογία
Θ.ΟμάδαΒαθμ.Αγ.
1.Ολυμπιακός7730
2.Π.Α.Ο.Κ.6230
3.Αστέρας Τρίπολης5630
4.Ατρόμητος4630
5.Π.Α.Σ. Γιάννενα4430
6.SKODA Ξάνθη4030
-.Παναθηναϊκός4030
8.Πανθρακικός3630
-.Πανιώνιος3630
-.Πλατανιάς3630
11.Λεβαδειακός3430
12.Άρης3330
-.Βέροια3330
14.Ο.Φ.Η.3230
15.Α.Ε.Κ.3030
16.Κέρκυρα2030
Copyright www.aokerkyra.com 2003-2008
Οποιαδήποτε χρήση κειμένων πρέπει να συνοδεύεται από αναφορά στην πηγή (www.aokerkyra.com) και τον συντάκτη. H ιστοσελίδα αυτή δεν εκφράζει θέσεις και απόψεις της Α.Ο.Κέρκυρα ΠΑΕ, ούτε είναι συλλογικό όργανο των φιλάθλων της ομάδας. Τα ενυπόγραφα κείμενα εκφράζουν προσωπικές απόψεις του υπογράφοντα.