Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Forum | Gallery | 'Υμνος
Αρχική σελίδα » Στο μικροσκόπιο της Superleague το ΕΑΚΚ

Στο μικροσκόπιο της Superleague το ΕΑΚΚ


Τρίτη, 08/06/2010
Tα έργα στο ΕΑΚΚ πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα
 
Σχετικές κατηγορίες
Γηπεδικό

Από εξονυχιστικό έλεγχο πέρασε χθες Δευτέρα το Εθνικό Στάδιο της Κέρκυρας από τον απεσταλμένο της ΕΠΟ και υπεύθυνο για τις αδειοδοτήσεις των γηπέδων Γιώργο Δημητρίου.

Ο κύριος Δημητρίου είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ιδίοις όμμασοι την κατάσταση του σταδίου και να επισημάνει για μία ακόμη φορά τις επιδιορθωτικές εργασίες που επιβάλλεται να γίνουν ούτος ώστε ο ΑΟ Κέρκυρα να μπορέσει να χρησιμοποιήσει τη νέα χρονιά τη φυσική του έδρα.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η πλήρης ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου, ένα έργο που ο διαγωνισμός έχει ήδη προκυρηχθεί από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αναμένεται η ανάθεση να ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα. Από εκεί και πέρα βασικές προϋποθέσεις για την αδειοδότηση του ΕΑΚΚ είναι η κατασκευή νέας κερκίδας, η επέκταση των δημοσιογραφικών θεωρείων και η ανακατασκευή των αποδυτηρίων.

Στη σύσκεψη που ακολούθησε παρουσία του Γιώργου Δημητρίου, του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Νίκου Λυράκη, της διοίκησης του ΕΑΚΚ αλλά και της πρώην υφυπουργού Αντζελας Γκερέκου εκφράστηκε η αισιοδοξία ότι εφόσον τα έργα ξεκινήσουν άμεσα το Εθνικό Στάδιο του νησιού θα μπορέσει να πάρει την άδεια και να φιλοξενήσει τους αγώνες της Superleague στα τέλη Αυγούστου.Προηγούμενος Αγώνας
2 - 1
ΠανθρακικόςΚέρκυρα
Superleague 30η αγωνιστική
Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής
Κυριακή, 21/04/2013
περισσότερες πληροφορίες >>
Βαθμολογία
Θ.ΟμάδαΒαθμ.Αγ.
Top Scorers
ΠοδοσφαιριστήςΓκολ
Copyright www.aokerkyra.com 2020
Οποιαδήποτε χρήση κειμένων πρέπει να συνοδεύεται από αναφορά στην πηγή (www.aokerkyra.com) και τον συντάκτη.