Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Συντελεστές | Forum | Blogs | Gallery | 'Υμνος
Αρχική σελίδα » «Το ποτήρι της ανοχής ξεχείλισε»!

«Το ποτήρι της ανοχής ξεχείλισε»!


Δευτέρα, 10/06/2013
Ανακοίνωση από τους Vourligans
© Σ.Καταπόδης
 
Σχετικές κατηγορίες
Φίλαθλοι

Σχετικά με τη διακοπή από τη ΔΕΥΑΚ της υδροδότησης των βοηθητικών εγκαταστάσεων του ΑΟ Κέρκυρας στον Πλάντραφο Ποταμού, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου Φιλάθλων “Vourligans Club” το ακόλουθο κείμενο:

«Δεν πάει άλλο... Και ήρθε, επιτέλους, η ώρα να δούμε ποιοι είναι, πραγματικά, αυτοί που αγαπάνε την ομάδα και ποιοι κάνουν μόνο για προεκλογικές φανφάρες και πόζες στο φακό.

Βεβαίως, η παντελής αδιαφορία των τοπικών αρχών για τον ΑΟ Κέρκυρα, δεν είναι νέο “φρούτο”. Αλλά η διακοπή της υδροδότησης του Πλάντραφου, υπήρξε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της ανοχής.

Η απόφαση της ΔΕΥΑΚ και του προέδρου της, αρμόδιας υπηρεσίας, μας γεννά ένα και μοναδικό συναίσθημα: οργή!
Και η οποία γέμισε τις ψυχές δεκάδων ανθρώπων κάθε ηλικίας, που γέμισαν ασφυκτικά τα γραφεία του Συνδέσμου μας στη σημερινή (Κυριακή 9/6) συνάντηση με τον Γιώργο Λιμπάντση, δείχνοντας με μοναδικό τρόπο την αγάπη τους για το “καραβάκι”.

Οργή, για την αβίαστη επιλογή μετατροπής του προπονητηρίου - στολίδι, σε... νέους Καστελάνους!

Οργή, για τον μηδενικό σεβασμό στα τεράστια οφέλη και το έργο του ΑΟ Κέρκυρα στον τόπο μας!

Οργή, για τη συνεχιζόμενη απαξιωτική αντιμετώπιση του κορυφαίου αθλητικού εκπροσώπου του νησιού...

Την ώρα που άλλες επαρχιακές ομάδες τυγχάνουν της αμέριστης στήριξης των τοπικών φορέων τους, στην Κέρκυρα ο ΑΟ Κέρκυρα φθάνει να αντιμετωπίζεται –κατΆ εξαίρεση- από τους δικούς του “άρχοντες” ως... κακό σπυρί στον κόρφο τους!

Τέλος, κύριοι... Τα εκατοντάδες μέλη του Συνδέσμου και οι χιλιάδες φίλοι της ομάδας, δεν πρόκειται να μείνουν αμέτοχοι. Απαιτούμε σεβασμό. Αλλιώς, θα μας βρείτε απέναντί σας...

Και κάτι τελευταίο... Για την επιλεκτική ευαισθησία, που επέδειξε προ ημερών, σε δημόσια τοποθέτησή του ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου, ο όψιμος σύμβουλος, κ. Γ. Ρεδαιστινός (αλήθεια, από πού είπαμε ότι έλκει την καταγωγή του;) και ο οποίος, ενώ οι συνολικές οφειλές προς τη ΔΕΥΑΚ ανέρχονται σε αρκετά εκατομμύρια, έδειξε να... κόπτεται ΜΟΝΟ γιΆ αυτήν του ΑΟ Κέρκυρα, καλό είναι να γνωρίζει ότι ο φίλαθλος κόσμος του νησιού διαθέτει και μνήμη και κρίση».
Προηγούμενος Αγώνας
2 - 1
ΠανθρακικόςΚέρκυρα
Superleague 30η αγωνιστική
Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής
Κυριακή, 21/04/2013
περισσότερες πληροφορίες >>
Βαθμολογία
Θ.ΟμάδαΒαθμ.Αγ.
1.Ολυμπιακός7730
2.Π.Α.Ο.Κ.6230
3.Αστέρας Τρίπολης5630
4.Ατρόμητος4630
5.Π.Α.Σ. Γιάννενα4430
6.SKODA Ξάνθη4030
-.Παναθηναϊκός4030
8.Πανθρακικός3630
-.Πανιώνιος3630
-.Πλατανιάς3630
11.Λεβαδειακός3430
12.¶ρης3330
-.Βέροια3330
14.Ο.Φ.Η.3230
15.Α.Ε.Κ.3030
16.Κέρκυρα2030
Copyright www.aokerkyra.com 2003-2008
Οποιαδήποτε χρήση κειμένων πρέπει να συνοδεύεται από αναφορά στην πηγή (www.aokerkyra.com) και τον συντάκτη. H ιστοσελίδα αυτή δεν εκφράζει θέσεις και απόψεις της Α.Ο.Κέρκυρα ΠΑΕ, ούτε είναι συλλογικό όργανο των φιλάθλων της ομάδας. Τα ενυπόγραφα κείμενα εκφράζουν προσωπικές απόψεις του υπογράφοντα.