Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Forum | Gallery | 'Υμνος
Αρχική σελίδα » Μήπως οι δύο Όμιλοι γίνουν ένας;

Μήπως οι δύο Όμιλοι γίνουν ένας;


Πέμπτη, 27/06/2013
Πολλά τα προβλήματα στις ομάδες της κατηγορίας
 
Σχετικές κατηγορίες
Διοργανώτρια Αρχή

Βάσει της αναδιάρθρωσης των Εθνικών Κατηγοριών που αποφάσισε και ανακοίνωσε πριν από λίγους μήνες η ΕΠΟ, το Πρωτάθλημα της Football League την καινούργια αγωνιστική περίοδο θα διεξαχθεί με 28 ομάδας, κατανεμημένες σε δύο Ομίλους των 14. Ωστόσο, με την ισχύουσα κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτό δεν θα πρέπει να το θεωρήσουμε και δεδομένο!

Τι εννοούμε; Ότι τούτη τη στιγμή υπάρχουν στη συγκεκριμένη Κατηγορία σωματεία με σημαντικότατες ελλείψεις στον φάκελό τους. Είτε αφορά την ασφαλιστική τους ενημερότητα, είτε τη φορολογική τους ενημερότητα, είτε την εγγυητική τους επιστολή. Ενδεχομένως κι άλλες εκκρεμότητες. Εάν, λοιπόν, αυτά τα θέματα δεν τακτοποιηθούν και δεν ρυθμιστούν, εάν τα όποια προβλήματα δεν ξεπεραστούν, τότε θα τεθεί σοβαρό ζήτημα αναφορικά με τη συμμετοχή τους στη Football League. Κι ενδεχομένως να ανάψει… κόκκινο φως, που θα σημάνει την αποβολή τους στη ΓΆ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία. Από ΅κει και πέρα, υπάρχει και το ενδεχόμενο να συγχωνευτούν κάποιοι σύλλογοι της Football League.

Εφόσον εμφανιστούν αρκετές από τις παραπάνω περιπτώσεις, τότε οι ομάδες θα ελαχιστοποιηθούν κι επομένως το πιθανότερο θα είναι η διοργανώτρια να καταρτίσει τελικά μόνο έναν Όμιλο για τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος.

Όλα αυτά, βέβαια, προς το παρόν είναι εκτιμήσεις, θεωρίες, υποθέσεις και εικασίες. Στο επόμενο διάστημα τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν, ανάλογα με τις δηλώσεις συμμετοχής και τους φακέλους που θα καταθέσουν τα σωματεία της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής Κατηγορίας.

Ελπίζουμε μόνο να μη δούμε και τη νέα περίοδο αυτό το έκτρωμα, αυτή τη γελοιότητα της περσινής Football League. Όπου το Πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε με 21 ομάδες και σε 42 αγωνιστικές, οι αγώνες γινόταν Κυριακή – Τετάρτη – Κυριακή και η σαιζόν ολοκληρώθηκε στα μέσα του Ιουνίου, με τη διεξαγωγή των play-offs…

Χρήστος Γραμμένος


Επόμενος Αγώνας
Α.Ε. ΦαιάκωνΑ.Ο. Κέρκυρα
Κύπελλο ΕΠΣΚ
Δημοτικό Γήπεδο Παλαιοκαστριτών
Σάββατο, 26/09/2020
Ώρα : 16.30
περισσότερα >>
Προηγούμενος Αγώνας
1 - 0
Α.Ο. ΚέρκυραΑστέρας Λιαπάδων
Φιλικό
Δημοτικό Γήπεδο Κοντοκαλίου
Σάββατο, 19/09/2020
περισσότερα >>
gallery >>
Βαθμολογία
Θ.ΟμάδαΒαθμ.Αγ.
1.Α.Ο. Κέρκυρα00
-.Ομόνοια Γαστουρίου00
-.Άρης Μέσης00
-.Κοντόκαλι00
-.Π.Α.Ο. Σφακιανάκη00
-.Ατρόμητος Άφρας00
-.Κεραυνός Ποταμού00
-.Μέγας Αλέξανδρος00
-.ΑΠΣ Θύελλα00
Top Scorers
ΠοδοσφαιριστήςΓκολ
Copyright www.aokerkyra.com 2020
Οποιαδήποτε χρήση κειμένων πρέπει να συνοδεύεται από αναφορά στην πηγή (www.aokerkyra.com) και τον συντάκτη.