Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Συντελεστές | Forum | Blogs | Gallery | 'Υμνος
Αρχική σελίδα » Vourligans: Πιστοί μόνο στον ΑΟ Κέρκυρα!

Vourligans: Πιστοί μόνο στον ΑΟ Κέρκυρα!

Παρασκευή, 26/07/2013
Πιστοί μόνο στον ΑΟ Κέρκυρα!
 
Σχετικές κατηγορίες
Φίλαθλοι

Μετά από μία μαζική συνέλευση στα γραφεία του συνδέσμου των οργανωμένων οπαδών του ΑΟΚ σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και τον, επί τη ουσίας, αφανισμό του ΑΟ Κέρκυρα, οι Vourligans εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση όπου δηλώνουν κατηγορηματικά όταν δεν αναγνωρίζουν την καινούργια ΠΑΕ και δεν θα συμμετέχουν σε καμία εκδήλωση υποστήριξη της, ενώ ταυτόχρονα παραμένουν πιστοί μόνο στον ΑΟ Κέρκυρα. Αναλυτικά:

"Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και τις αλλαγές που έφερε η συγχώνευση της ομάδας μας με το Κασσιώπη, νιώθουμε την υποχρέωση να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο της δικιάς μας ομάδας για τα παρακάτω. Στις 8/7/2013 και ενώ οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών ήταν στο κόκκινο είχαμε ανακοινώσει λιτά και περιεκτικά:  Η ομάδα η δικιά μας λέγεται ΑΟ Κέρκυρα, ιδρύθηκε το 1968, έβλημα της είναι η "Απήδαλος Ναυς" και τα χρώματα της είναι το μπλε και το γρανά. Ενώ ως έδρα χρησιμοποιεί το ΕΑΚ Κέρκυρας. Εννοώντας φυσικά ότι τίποτα από αυτά δεν θέλουμε να αλλάξει. 'Ομως είδαμε στην παρουσίαση του νέου φορέα πως τα δεδομένα άλλαξαν, σε σημείο τέτοια, που η αγαπημένη μας ομάδα, ο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ,  να είναι πλέον αφανισμένος από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Το χειρότερο της υπόθεσης είναι ότι για τις συγκεκριμένες αλλαγές κανείς από την ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει και να συζητήσει τις επικείμενες αλλαγές  με τους φιλάθους της δικιάς μας ομάδας, μέσω του Συνδέσμου, ενώ τώρα ζητάνε τη στήριξη μας! 

Ανέκαθεν το σήμα και το όνομα της ομάδας μας ήταν ιδέα για τους οργανωμένους οπαδούς της και όχι χαρακτηριστικά μιας επιχείρησης ή ενός ΑΦΜ που αλλάζουν για λόγους λογιστικούς, οικονομικούς, επιχειρηματικούς ή οτιδήποτε άλλο. Πάντα είμασταν δίπλα στην ομάδα μας όπου και σε όποια κατηγορία αγωνιζόταν, χωρίς να λειτουργούμε με προσωπολατρία ή προσωπικό συμφέρον, παρά με μοναδικό γνώμανα το καλό της ομάδας.

Ως εκ τούτου, οι Vourligans, δεν θα συμμετέχουμε  σε καμία αθλητικά ή μη δραστηριότητα του νέου φορέα γιατί πολύ απλά δεν μας αντιπροσωπεύει.  Να θυμίσουμε επίσης ότι στην συνάντηση που είχε γίνει στον σύνδεσμο με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ κ. Γιώργου Λιμπάντση, παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας μας είχε πει χαρακτηριστικά: 'Η ομάδα δεν είναι ο Λιμπάντσης, Αλλά η ιστορία και ο αγώνας τόσων ανθρώπων εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ολοι παρέρχονται. Και μεις και σεις και όλοι. Ο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ όμως μένει. Ηρθε η ώρα λοιπόν όλοι τους να σεβαστούν, όχι εμένα, αλλά την ιδέα και το όνομα'. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Για τις επόμενες κινήσεις του Συνδέσμου σχετικά με το θέμα και για την συνέχεια ύπαρξης του θα πραγματοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών γενική συνέλευση των μελών του και θα τηρηθεί κατά γράμμα το καταστατικό.

Αυτοί άλλαξαν! Εμείς παραμένουμε! Εκεί που μάθαμε να είμαστε... Πιστοί, ρομαντικοί και υποστηρικές της μεγάλης μας αγάπης... του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ!" Προηγούμενος Αγώνας
2 - 1
ΠανθρακικόςΚέρκυρα
Superleague 30η αγωνιστική
Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής
Κυριακή, 21/04/2013
περισσότερες πληροφορίες >>
Βαθμολογία
Θ.ΟμάδαΒαθμ.Αγ.
1.Ολυμπιακός7730
2.Π.Α.Ο.Κ.6230
3.Αστέρας Τρίπολης5630
4.Ατρόμητος4630
5.Π.Α.Σ. Γιάννενα4430
6.SKODA Ξάνθη4030
-.Παναθηναϊκός4030
8.Πανθρακικός3630
-.Πανιώνιος3630
-.Πλατανιάς3630
11.Λεβαδειακός3430
12.Άρης3330
-.Βέροια3330
14.Ο.Φ.Η.3230
15.Α.Ε.Κ.3030
16.Κέρκυρα2030
Copyright www.aokerkyra.com 2003-2008
Οποιαδήποτε χρήση κειμένων πρέπει να συνοδεύεται από αναφορά στην πηγή (www.aokerkyra.com) και τον συντάκτη. H ιστοσελίδα αυτή δεν εκφράζει θέσεις και απόψεις της Α.Ο.Κέρκυρα ΠΑΕ, ούτε είναι συλλογικό όργανο των φιλάθλων της ομάδας. Τα ενυπόγραφα κείμενα εκφράζουν προσωπικές απόψεις του υπογράφοντα.